Historien om Maria: en bok om å gi barn og ungdom mental styrke

Historien om Maria: en bok om å gi barn og ungdom mental styrke - Christine Otterstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Otterstad
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Historien om Maria: en bok om å gi barn og ungdom mental styrke.pdf
ISBN
6791232872470

BESKRIVELSE

En bok om mental trening for barn og ungdom! Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn. Hun sov dårlig og var redd for alle unntatt den nærmeste familien. Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager, og hun må takle stress, nerver og ødeleggende tanker. Christine videreutdannet seg til coach for å hjelpe datteren, og ved å bruke mental trening klarte de å snu situasjonen. Maria ble tillitsfull og fikk tilbake troen på seg selv. På skolen lærer de nesten ingenting om selvfølelse, selvrespekt, stress og vanskelige følelser. Christine Otterstad arbeider for at psykisk helse skal bli et eget skolefag, for det hjelper ikke å være god i matte hvis man ikke takler livet og hverdagen. Med enkle teknikker som riktig fokus og mental trening kan du hjelpe barnet ditt til å mestre nye utfordringer og bli mentalt sterkere.

Det er en av de alle beste bøkene jeg har lest om selvutvikling og det å jobbe mentalt. Og hva er det som gjør at jeg synes den er veldig bra. Kjøp Historien om Maria fra Cappelendamm En bok om mental trening for barn og ungdom! Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn.

Skickas inom 2-4 vardagar. Köp boken Historien om Maria: en bok om å gi barn og ungdom mental styrke av Christine Otterstad (ISBN 9788202522155) hos Adlibris.

RELATERTE BØKER