Ekte vare

Ekte vare - Mats-Eric Nilsson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats-Eric Nilsson
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Ekte vare.pdf
ISBN
1429775270610

BESKRIVELSE

Ekte vare av Mats-Eric Nilsson er oppfølgeren til bestselgeren Den hemmelige kokken som viste det systematiske jukset med maten vi spiser, og startet samtidig en folkebevegelse. Hva er det egentlig vi dytter i oss? Smaksforsterkere og konserveringsmidler skjuler råvarenes dårlige kvalitet. Leverpostei, yoghurt, brød og andre helt alminnelige dagligvarer er fulle av tilsetningsstoffer som gjør det mulig for produsentene å forlenge hylletiden og senke prisene. Men hvordan finne de gode alternativene?Ekte vare er en guide til de mest reale produktene i butikken - også i kjedebutikker som Rimi, Rema og Kiwi. Boka gir en detaljert gjennomgang av 150 matvarer. Hvilke tilsetningsstoffer skal man se opp for? Hvilke merker kan man trygt spise? Og hvor får man tak i de ekte varene om de ikke finnes i den lokale dagligvarehandelen?Og etterhvert som matvareprodusentenes hemmeligheter avdekkes, framstår boka som selve overlevelsesguiden for den bevisste konsument.Bearbeidet til norsk av Jan-Tore Egge. Pocketutgaven er gjennomgått og revidert.

- Klovner i Kamp, Fremmed Rase og slike. Det er ikke hip hop, men pop.

De gamle er fortsatt eldst: «Deadwood ... Ekte vare - en guide til uforfalsket mat Oppfølgeren til bestselgeren "Den hemmelige kokken" som viste det systematiske jukset med maten vi spiser, og startet samtidig en folkebevegelse. Pris NOK 169,00 inkl.

RELATERTE BØKER