Det tynne sverdet

Det tynne sverdet - Frida Nilsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Nilsson
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Det tynne sverdet.pdf
ISBN
9674317185814

BESKRIVELSE

Ny bok fra forfatteren av «Ishavspirater» - minst like bra!Når mammaen til Sasja dør, bestemmer han seg for å følge etter henne til Dødsriket. Dit får ingen levende komme, og Sasjas ferd skal vise seg å bli både innholdsrik og farlig. Underveis får han nye venner - venner som hjelper ham med det han har kommet for å gjøre: Overliste Døden.For Sasja er ikke klar for å miste mamma, han skal hente henne tilbake.

Dit får ingen levende komme, og Sasjas ferd skal vise seg å bli både innholdsrik og farlig. Underveis får han nye venner - venner som hjelper ham med det han har kommet for å gjøre: Overliste Døden. Når mammaen til Sasja dør, bestemmer han seg for å følge etter henne til Dødsriket.

Det blir en lang og farlig reise gjennom et land som på mange måter minner om vårt, men som også er annerledes. Kjøp Det tynne sverdet fra Norske serier Når mammaen til Sasja dør, bestemmer han seg for å følge etter henne til Dødsriket. Dit får ingen levende komme, og Sasjas ferd skal vise seg å bli både innholdsrik og farlig.

RELATERTE BØKER