De usynlige

De usynlige - Roy Jacobsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
De usynlige.pdf
ISBN
4406402320237

BESKRIVELSE

Terninkast 6 i VG "Roy Jacobsens nye roman griper leseren med et slag og slipper ikke tak før på siste side." Guri Hjeltnes, VGNominert til kritikerprisen 2013 for beste voksenbok.Jacobsen er tilbake nordpå, i samme miljø som han skildret i første del av "Seierherrene".DE USYNLIGE er en sterk og rørende familiehistorie fra en liten øy helt ytterst i havgapet på Helgelandskysten, i årene 1913 til 1928. Den unge jenta Ingrid vokser opp på en øy. Havet er hennes eventyr. Fisken, stormen, fattigdommen. Hun eier årstidene, fuglene og horisonten. Ingrid må lære det ingen lenger kan. En dag må hun lære enda mer."De usynlige er rett og slett en helt fantastisk roman." Cathrine Krøger, DagbladetI DE USYNLIGE skriver han om kystproletariatet, fra et miljø han selv har kjent hele livet. Handlingen utspiller seg på en liten øy helt ytterst i havgapet på Helgelandskysten, fra 1913 til 1928. Som forfatteren sier: "Det fantes tusenvis av slike øyer på norskekysten. I dag er det ingen. De fortjener å bli sett."Les utdrag fra boka

august 2008 Hvordan finne lys, glede og mening med livet etter at den verst tenkelige tragedie rammer? For åtte år siden, midt på lyse dagen, blir barnevognen med lille Isak fjernet utenfor en kafé. Noen minutter senere blir han borte i vannmassene i en elv rett i nærheten, og siden aldri funnet.En dag moren til Isak kommer til en kirke med sin skoleklasse, kjenner hun igjen den nye organisten. «De usynlige» er en vakker liten roman om en liten familie på en øy i nord, malt mellom kreftene i hav og himmel.

Dette er de usynlige rike. De usynlige, men aller viktigste yrkene. Før har vi kanskje ikke lagt så merke til mannen eller damen i kassa? Hilst vennlig på sjåføren? Kanskje kan denne krisen føre til at nordmenn får ny respekt for hverandres yrker. Barn av foreldre med rus- eller psykiske problemer er «usynlige» ved at de ofte overses av hjelpeinstansene.

RELATERTE BØKER