52 norske dikt

52 norske dikt Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
52 norske dikt.pdf
ISBN
1869677004751

BESKRIVELSE

Diktene i denne antologien er valgt ut og kommentert av professor emeritus Asbjørn Aarnes. Diktene er av mange kjente norske lyrikere, og blir presentert kronologisk, fra 1800-tallets Welhaven og Wergeland via Hagerup, Hauge, Boyson, Skjæraasen, Kaste og Øverland og så videre, til Synne Lea og Ronny Spaans, født på 1970-tallet. De fleste av de 52 diktene har vært presentert i avisen Dag og Tid, inspirert av redaktør Svein Gjerdåker. En sentral dikter for Aarnes har vært Emil Boyson, og en annen som setter Boysons dikt høyt er maleren og vennen Kåre Tveter. Derfor har diktene i denne samlingen fått følge av utvalgte bilder av Kåre Tveter.

Hopp til navigering Hopp til søk. Sider i kategorien «Norske dikt » Under vises 73 av totalt 73 ... Lyriske dikt er den vanligste formen for dikt, og kalles også noen ganger bare for lyrikk.

Femtito norske dikt Overordnet post: Norbok Overordnet post: Littforsk Språk: Norsk (Bokmål) Flerspråklig Norsk (Nynorsk) ISBN: 9788282650281 Emne: diktantologi Dewey: 839.82s ... Diktene i denne antologien er valgt ut og kommentert av professor emeritus Asbjørn Aarnes. Diktene er av mange kjente norske lyrikere, og blir presentert kronologisk, fra 1800-tallets Welhaven og Wergeland via Hagerup, Hauge, Boyson, Skjæraasen, Kaste og Øverland og så videre, til Synne Lea og Ronny Spaans, født på 1970-tallet.

RELATERTE BØKER