Poesien som vitne

Poesien som vitne - Czeslaw Milosz | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Czeslaw Milosz
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Poesien som vitne.pdf
ISBN
1634554074403

BESKRIVELSE

Milosz fikk i 1980 Nobelprisen i litteratur. Om denne boken, som er forelesninger han holdt ved Harvard i 1981-82, sier han; "Jeg har kalt denne boken Poesien som Vitne, fordi vi ikke er vitne til den - den er vitne til oss". Boken inneholder i alt 6 kapitler om litteratur, kultur og historie, emner som ikke gjensidig utelukker hverandre, snarer tvert i mot. Her veves de naturlig sammen, med sitater av og henvisninger til kjente og ukjente forfattere.

Komposition) Podróż ; Poemat o czasie zastygłym Poesien som vitne kr 79,00 Kjøp; Som fisken i vannet kr 450,00 Kjøp; Document-plakat «pikene på broen - moderne utgave ... Den som er notarius publicus, må signere som vitne, og stemple med sitt notarius publicus-stempel på dokumentet ved siden av vitneunderskriften. Utenfor de nordiske landene, må vitnebekreftelsen i tillegg bekreftes av en annen myndighet med en påtegning om apostille. Kjøp bøker av Czeslaw Milosz.

Utenfor de nordiske landene, må vitnebekreftelsen i tillegg bekreftes av en annen myndighet med en påtegning om apostille. Kjøp bøker av Czeslaw Milosz. ...

RELATERTE BØKER