Kattenapperen

Kattenapperen - Endre Lund Eriksen, Gisle Normann Melhus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Lund Eriksen, Gisle Normann Melhus
DIMENSJON
6,4 MB
FILNAVN
Kattenapperen.pdf
ISBN
1230580646217

BESKRIVELSE

Nora elsker dyr og er kjempeglad for at hun har fått bli aspirant i Dyrenes Detektivbyrå. Sammen med den pensjonerte mesterdetektiven Carl Berner og den hyperaktive minken Mirja er hun klar for å etterforske alt av dyresaker i den lille byen Nordlund. Men en dag forsvinner kattungen til en jente i klassen. Og Nora blir selv mistenkt! Hvalrossen Carl Berner virker mest opptatt av å knaske tørrfisk, mens Mirja vil arrestere alle.Kan virkelig Nora og vennene i Dyrenes Detektivbyrå klare å løse mysteriet med kattenapperen?Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover.

Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. Kattenapperen er første bok i en rikt illustrert detektivserie, perfekt for barn fra 6 år og oppover.

Carl Berner er mest opptatt av å spise tørrfisk, og Mirja vil helst arrestere alle. Nå må Nora og vennene hennes i detektivbyråaet løse saken og finne den ekte kattenapperen.

RELATERTE BØKER