Italiensk grammatikk

Italiensk grammatikk - Geir Lima | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Lima
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Italiensk grammatikk.pdf
ISBN
4712244194650

BESKRIVELSE

Dette er en enkel og oversiktlig innføring i moderne italiensk grammatikk. Alle temaer som gjennomgås er rikelig illustrert med eksempler fra moderne italiensk dagligtale som også er oversatt til norsk. Boken er tilpasset norske brukere, og det er særlig lagt vekt på å sammenligne norsk og italiensk språk. Boken er laget med tanke på bruk i skole- og kursundervisning, men er også godt egnet til selvstudium. Boken er forsynt med utfyllende verbtabeller som gir en fullstendig oversikt over bøyingsmønstrene for alle de vanligste italienske verbene. Geir Lima er cand.philol. med hovedfag i italiensk.

I tillegg er det ofte mulig å "lese" kjønnet på et italiensk ord. Vi "leser" kjønnet ved å se på den siste bokstaven. ""Italiensk grammatikk er vanskelig".

Høsten 2020 tilbyr vi kurs i 12 byer, med oppstart fra 31/8. Velg kurs fra listen nedenfor og meld deg på. Italiensk grammatikk Dette er en enkel og oversiktlig innføring i moderne italiensk grammatikk.

RELATERTE BØKER