Gutta i trehuset med 65 etasjer

Gutta i trehuset med 65 etasjer - Andy Griffiths | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Griffiths
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Gutta i trehuset med 65 etasjer.pdf
ISBN
8369139310444

BESKRIVELSE

Gutta i trehuset er en serie med lettleste, illustrerte bøker som har fanget en hel generasjon av unge lesere. Et anarkistisk og lekent univers som behandler humor med det aller største alvor. Denne gang viser det seg at Andy og Terry aldri har søkt om tillatelse til å bygge et trehus med 65 etasjer. Haibassenget er forbudt. Rommet hvor de sjonglerer med motorsager er for farlig, og etasjen med kvikksand og eksploderende øyeepler bryter alle lover og regler. Da en bygningskontrollør kommer og sier at hele treet må rives, er tiden knapp for Andy og Terry. Så får de en genial idé, men vil de rekke det i tide?

Pris 272,-Spar 27,-5% bonuskroner. Innbundet. Gutta i trehuset med 65 etasjer av Andy Griffiths 9-12 år pocket, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788293346890.

Den første boka i serien utkom i 2011, og den den åttende boka utkom i 2018. Bøkene forteller om Andy og Terry som hver gang har som jobb å gjøre ferdig en ny bok med kort tidsfrist, mens de blir distrahert av alle ... Gutta i trehuset er en serie med lettleste, illustrerte bøker som har fanget en hel generasjon av unge lesere.

RELATERTE BØKER