Galdhøpiggen - Falketind

Galdhøpiggen - Falketind - Erik W. Thommessen, Tor Harald Skogheim | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik W. Thommessen, Tor Harald Skogheim
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Galdhøpiggen - Falketind.pdf
ISBN
5236452744960

BESKRIVELSE

Serien på fire turguider viser, i tekst, kart og bilder, veg til alle 2000-metertoppene i Norge. I denne boka beskrives 81 topper i Jotunheimen, fra Galdhøpiggen i nord til Falketind i sør. Hovedvekt er lagt på selve rutebeskrivelsene, som er nyskrevet og omfattende. Noe stoff om historie, stedsnavn, landskap og geologi er det også blitt plass til.

DNTs årbok for 2000: artikkelen «Blant jøkler, kyrkjer og pigger». Fast leverandør av artikler om fjell til Eidsbugarden Budstikke og Valdresmagasinet, sporadisk til Fjell og Vidde.

Fra Juvasshytta er det relativt enkelt å ta turen opp, for folk i normalt god form. Kjøp 'Galdhøpiggen - Falketind' av Erik W. Thommessen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER