Fornebu

Fornebu - André Gali, Andreas Vaa Bermann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André Gali, Andreas Vaa Bermann
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Fornebu.pdf
ISBN
9696952915319

BESKRIVELSE

Elmgren & Dragseth, Olafur Eliasson, Pipilotti Rist, Daniel Buren og Jenny Holzer er blant verdens viktigste nålevende kunstnere. A-lab, SJ arkitekter og NBBJ er arkitektene som har tegnet noen av de mest spektakulære byggene i vår tid. På Fornebu har kunstnerne skapt monumentale verk for Norges viktigste bedrifter. Praktverket Fornebu - kunst og arkitektur er en unik mulighet til å bli kjent med arkitekturen, kunsten og menneskene som har skapt et av Norges mest ambisiøse byutviklingsprosjekter i moderne tid.

Helt i nord på halvøya ligger Fridtjof Nansens hjem, Polhøgda. Det har vært omfattende utbygging av bolig- og næringsområder etter nedleggelsen av ... Bærum kommune har opprettet en egen koronateststasjon på Fornebu.

Og det på et sted som har de aller beste forutsetninger for å være landets mest attraktive beliggenhet. Telenor Arena, Gamle Fornebu kultursenter, Bærum kunsthall, utendørs kunst og skulpturer. Les mer om nærområdet.

RELATERTE BØKER