Stress og helse

Stress og helse - Naja Hulvej Rod | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naja Hulvej Rod
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Stress og helse.pdf
ISBN
4302421482147

BESKRIVELSE

Kan man bli syk av stress? Mange av oss opplever å bli syke etter perioder i livet der vi har levd med stress og belastninger, og ofte kan vi spekulere i hvorvidt det var stresset som forårsaket sykdommen.I Stress og helse beskriver forfatteren det vi i dag vet om sammenhengen mellom stress og sykdom. Boken presenterer en lett tilgjengelig gjennomgang av stressets fysiologi, og ser stress i sammenheng med hjerte- og karsykdommer, diabetes, brystkreft, nevrodegenerative sykdommer, immunsystemet og allergiske sykdommer. Forfatteren forklarer, avgrenser og definerer stressbegrepet.

Eit godt arbeidsliv er ikkje stressfritt. Tenk deg følgjande: Det er aldri noko som ... Alltid her og nå, forklarer han, og deler sine beste tips til mindre stress i hverdagen: Ta korte pauser 2-3 ganger om dagen som ikke er for musikk eller e-post.

Innhold. Kroppen svarer umiddelbart Positiv effekt på stress og smerter Fysisk aktivitet forbygger sykdom Aktivitet som medisin og behandling I gruppeintervjuene knytter en del av ungdommene kroppspress og idealer for skjønnhet og helse til opplevelser av stress.

RELATERTE BØKER