Sommerfuglene i Armero

Sommerfuglene i Armero - Jon Magnus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Magnus
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Sommerfuglene i Armero.pdf
ISBN
7126523964821

BESKRIVELSE

I rollen som VG-reporter har Jon Magnus reist verden rundt i over 40 år. Etter at han sluttet i avisen ved årsskiftet 2013/14, har han oppsøkt mange av de stedene som gjorde størst inntrykk på ham, og han har møtt både gamle kjente og nye, fargerike mennesker. Resultatet er denne boken som er full av historier - noen komiske, noen rystende, alle tankevekkende. Her er gjensyn med Armero, den colombianske byen der tre fjerdedeler av de 30 000 innbyggerne omkom i jordskred i 1985 møter med Carmencita i Evert Taubes sang om Fridtjof og Carmencita, og med hennes etterkommere jakt på Knut Hamsuns ukjente datter, og nå hennes barn og barnebarn opplevelser fra krigen på Balkan, fra jordskjelv i Mexico City, fra Nord-Korea og fra death row i USA den gripende historien om den norske sjømannen som ble skutt av Guardia Civil i en liten landsby for over femti år siden, og om hvordan både hans familie og landsbyen til slutt fant fred. Mer fargerikt enn dette blir det ikke! . Jon Magnus er tidligere utenriksjournalist i VG og forfatter av bøkene Veien til Karlsvogna, som er solgt i 100 000 eksemplarer, ETTER KARLSVOGNA og barneboken GAMLE GRÅMANN.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788203295652 Tittel: Sommerfuglene i Armero Forfatter: Jon Magnus Forlag: Aschehoug År: 2015 Forlagets omtale I rollen som VG-reporter har Jon Magnus reist verden rundt i over 40 år. Etter at han sluttet i avisen ved årsskiftet 2013/14, har han oppsøkt mange av de stedene som gjorde størst inntrykk på ham, og han har møtt både gamle kjente og nye, fargerike mennesker. Pris: 161,-.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'.

RELATERTE BØKER