Små barns læring

Små barns læring - Eva Johansson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Johansson
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Små barns læring.pdf
ISBN
9597702864138

BESKRIVELSE

Små barns læring handler om møtene mellom barn og voksne i barnehagen, og læringsmulighetene disse møtene gir. Kunnskap leves, oppleves og erfares, skapes og forandres i samspillet mellom barn og voksne. Arbeid med små barn handler derfor ikke om effektivitet. Det handler om dyktige pedagoger, og betingelser som legger til rette for nært samspill.Boken gir kunnskap om pedagogisk virksomhet overfor de yngste barna i barnehagen, og den inspirerer til diskusjon. Den er viktig for flere av kunnskapsområdene i barnehagelærerutdanningen, og er en inspirasjonskilde for deg som allerede jobber i barnehagen.Forfatteren Eva Johansson er professor i pedagogikk ved Universitetet i Stavanger. Forskningen hennes retter seg primært mot de yngste barna i barnehagen, og barns læring i barnehage og skole.

De trenger voksne som har kunnskap om dette og som evner å skape en trygg base for hvert enkelt barn. De yngste barna - Omsorg, lek og læring - Barnehage - Læringsmiljøsenteret Han hevder at i læringsaktiviteter med barn må man ta utgangspunkt i hele barnet, og han bruker begrepet lekende læring som en måte å møte og stimulere barnet på.

En voksen kan etablere en lek i et avskjermet, rolig ... Forord Denne boken om små barns læring inngår i en serie som heter «De yngste i barnehagen - fra forskning til praksis». Det foreligger mye litteratur og forskning om barnehagen, men det ... Små barns læring handler om møtene mellom barn og voksne i barnehagen, og læringsmulighetene disse møtene gir.

RELATERTE BØKER