Så faller jeg

Så faller jeg - Rebecca Wexelsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rebecca Wexelsen
DIMENSJON
7,66 MB
FILNAVN
Så faller jeg.pdf
ISBN
2015663505697

BESKRIVELSE

Så faller jeg forteller om et menneske på vei inn i alderdommen, som venter på et barn som ikke kommer tilbake. Dikter-jeget leter etter barnet i minnene, og prøver samtidig å identifisere punktet hvor det gikk galt. Dermed blir hukommelsen tilfluktssted og sørgeplass, et sted for både konflikt og forsoning. For i sorgen finnes ingen enkle svar. Rebecca Wexelsen (f 1986) er debutant.

Å prioritere den hyppige utviklingen i norsk medielandskap er en proaktiv strategi, ... Sivert (14): - Faller jeg ned her, så dør jeg. Se det spektakulære og modige bildet av Sivert Østberg, der han tar et taekwondo-sidespark 496 meter over havet. Kjøp Så faller jeg fra Norske serier Så faller jeg forteller om et menneske på vei inn i alderdommen, som venter på et barn som ikke kommer tilbake.

Dikter-jeget leter etter barnet i minnene, og prøver samtidig å identifisere punktet hvor det gikk galt. Dermed blir hukommelsen tilfluktssted og sørgeplass, et sted for både konflikt og forsoning. Jeg er din.

RELATERTE BØKER