Mayaenes krone

Mayaenes krone - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Mayaenes krone.pdf
ISBN
8902825912858

BESKRIVELSE

Et tydelig bevis på at våre andefrender i Andeby er like menneskelige som oss, er at de ikke har noe fortrinn når de er nødt til å bevege seg under vann. Skrue McDuck må benytte fullt dykkerutstyr når han utforsker undervannsgrotter i Mexico. På vei ned til ni tusen meters dyp i Stillehavet for å lete etter tiøringen sin, tar han i bruk autentisk undervannsteknologi, maken til en ubåt brukt av den amerikanske marinen. Der stopper likheten med vår verden, og vi må se oss fornøyd med å lese om våre venners usannsynlige møte med marsboere på havets bunn. Usannsynlig, men troverdig! Alt holder vann i Andeby.

Nr. 16 Donald Duck på Grønland «Alt er tillatt i kjærlighet og arkeologi» sier samlerne Jukserud og Fanterud i Carl Barks-klassikeren «Mayaenes krone».

Grensen mot Nord-Amerika, og også mot Mellom-Amerika, regnes å gå ved Panamaeidet. Geopolitisk går grensen mellom Colombia og Panama. Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no.

RELATERTE BØKER