Mayaenes krone

Mayaenes krone - Carl Barks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
Mayaenes krone.pdf
ISBN
9744090357594

BESKRIVELSE

Et tydelig bevis på at våre andefrender i Andeby er like menneskelige som oss, er at de ikke har noe fortrinn når de er nødt til å bevege seg under vann. Skrue McDuck må benytte fullt dykkerutstyr når han utforsker undervannsgrotter i Mexico. På vei ned til ni tusen meters dyp i Stillehavet for å lete etter tiøringen sin, tar han i bruk autentisk undervannsteknologi, maken til en ubåt brukt av den amerikanske marinen. Der stopper likheten med vår verden, og vi må se oss fornøyd med å lese om våre venners usannsynlige møte med marsboere på havets bunn. Usannsynlig, men troverdig! Alt holder vann i Andeby.

... CARL BARKS' ANDEBY MAYAENES KRONE Innbundet. 379,-Legg til.

16 Donald Duck på Grønland «Alt er tillatt i kjærlighet og arkeologi» sier samlerne Jukserud og Fanterud i Carl Barks-klassikeren «Mayaenes krone». Det samme synes å gjelde deler av gråsonemarkedet for historiske gjenstander, der også forfalskninger florerer, og der det ikke alltid er lett å skjelne mellom historisk urett og hvilke kretsløp ettertraktede samlerobjekter inngår i i dag. Yes, we too use cookies...

RELATERTE BØKER