Materiallære

Materiallære - Odd Solheim, Johan Andersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Solheim, Johan Andersen
DIMENSJON
3,71 MB
FILNAVN
Materiallære.pdf
ISBN
2401257231484

BESKRIVELSE

Boka gir en grunnleggende innføring i oppbygning og bruk av materialer. Den tar for seg de vanligste konstruksjonsmaterialene, hvordan de blir brukt, og hva slags egenskaper de har. Sammenhengen mellom grunnleggende kjemiske prosesser og egenskapene til et materiale kommer fram. Boka redegjør også for internasjonale standarder og prøvemetoder og setter materialkunnskap i et historisk perspektiv. Har oppgaver, ordforklaringer og stikkordregister.

materialenes grunnleggende mekaniske egenskaper; produksjonsmetoder Materiallære BYG125-G. Undervisningsspråk.

I materiallære-delen vil omtrent 60% omhandle betong, mens stål/aluminium og plast/kompositter og asfalt vil fordeles omtrent likt i de resterende 40%. materialenes grunnleggende mekaniske egenskaper; produksjonsmetoder Materiallære BYG125-G.

RELATERTE BØKER