Knusende stillhet

Knusende stillhet - Val McDermid | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
7,49 MB
FILNAVN
Knusende stillhet.pdf
ISBN
9473961987799

BESKRIVELSE

Tony Hill har god trening i å se mønstre, avsløre årsakene bak menneskets obskure handlinger. Denne gangen må han til bunns i en rekke selvmord. Ofrene er unge kvinner som har vært utsatt for grov nettsjikane, med det resultat at ikke orker mer. Men Tony aner han at det er noe mer som ligger bak. Kan det være snakk om drap? Hans tidligere partner Carol Jordan bekjemper for tiden sine egne demoner. Men til tross for personlige problemer, og med livet som om innsats, starter de to jakten på en meget farlig og utspekulert drapsmann.Val McDermids niende bok i den populære serien om Tony Hill og Carol Jordan

Denne gangen må han til bunns i en rekke selvmord. Ofrene er unge kvinner som har vært utsatt for grov nettsjikane, med det resultat at ikke orker mer. Forfatter: McDermid, Val; Tittel: Knusende stillhet; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) År: 2016; Noter: Tony Hill jobber med gjerningsmannsprofilering og er trent til å se mønstre og å se bak mysteriene i menneskelig atferd. Kjøp Knusende stillhet fra Norske serier Tony Hill har god trening i å se mønstre, avsløre årsakene bak menneskets obskure handlinger.

Bla i boka. Se flere bøker fra Val McDermid. Knusende stillhet Val Mcdermid (Lydbok Mp3-CD) Tips en venn 328 kr Antall .

RELATERTE BØKER