Klokt lederskap

Klokt lederskap - Paul Otto Brunstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Otto Brunstad
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Klokt lederskap.pdf
ISBN
6910180630055

BESKRIVELSE

Forfatteren mener at en god leder ikke bare har den riktige kunnskapen, men også klokskap til å ta de rette beslutningene. Denne boken diskuterer hva det er mulig å lære av de klassiske dydene og dødssyndene for å fremme klokt lederskap. Har litteraturliste.

Det er heller ikke alltid jussen kan løse en konflikt eller problemstilling man står oppe i. Ofte kreves det også klokt lederskap, samhandling, pedagogisk innsikt etc. Program leiarkonferansen 2019 Målgruppe Leiarar i barnehage, skule, PPT, kulturskule og vaksenopplæring Kursomtale : Dag 1: Klokt lederskap - i spennet mellom det lokale og det nasjonale v/Paul Otto Brunstad Ledelse i skole og barnehage utøves ofte «mellom barken og veden», mellom krevende nasjonale føringer og lokale utfordringer.

Ingrid Braate Prillard. Ingrid Braate Prillard er rådgiver, trener og konseptutvikler av Klokt sagt for «jobbfrisk» og kommunikasjonsverktøyet Gullkulen for klok kommunikasjon.

RELATERTE BØKER