Glasshjerte

Glasshjerte - Torkil Damhaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Damhaug
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Glasshjerte.pdf
ISBN
2304838148591

BESKRIVELSE

Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina. Han kan ikke hjelpe henne, og heller ikke hente hjelp.Robin er ute av stand til å uttrykke hva han har sett.Mens Mikkel vet noe han ikke vil fortelle. Ikke til noen.Glasshjerte er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er.Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten.Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen, han fikk prisen for årets beste kriminalroman både i 2011 og i 2016.

Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten. Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen, ... Veldig fint glasshjerte med dekorasjon av snøfnugg, som lyser en varm, hvit farge.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet, CD, Heftet | 9788202560300 Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina.

RELATERTE BØKER