Før plogen din over de dødes knokler

Før plogen din over de dødes knokler - Olga Tokarczuk | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olga Tokarczuk
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Før plogen din over de dødes knokler.pdf
ISBN
5267384353053

BESKRIVELSE

Særegen roman av Nobelprisvinner i litteratur, Olga Tokarczuk. Nominert til Man Booker International 2019. I en øde polsk landsby finner engelsklæreren og amatørastrologen Janina Duszejko naboen sin død på gulvet i hans hjem. Omstendighetene rundt dødsfallet er mystiske, og Janina legger merke til at det står flere hjorter utenfor vinduet. Kan dyrene ha hatt noe med dødsfallet å gjøre? Når flere landsbyboere blir funnet døde, alle tilknyttet den lokale jaktklubben, engasjerer Janina seg i etterforskningen. Det er det ikke alle som er like begeistret for. Olga Tokarczuk, vinneren av Nobelprisen i litteratur 2018, har skrevet en helt særegen roman. Før plogen din over de dødes knokler er en mørk feministisk komedie, en eksistensiell fabel, en hyllest til poeten William Blake og et mordmysterium.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Særegen roman av Olga Tokarczuk, vinner av Man Booker International Prize 2018. Olga Tokarczuk, vinneren av Nobelprisen i litteratur 2018, har skrevet en helt særegen roman. Før plogen din over de dødes knokler er en mørk feministisk komedie, en eksistensiell fabel, en hyllest til poeten William Blake og et mordmysterium. Smakebit ~ Før plogen din over de dødes knokler.

Olga Tokarczuk Løperne ... Før plogen din over de dødes knokler av Olga Tokarozuk Nobelprisvinneren i litteratur 2018, gikk til denne polske kvinnen! Janina Duszejkos en av de få beboerne i den lille byen på den polske landsbygda, tett inntil den tsjekkiske grensa. Før plogen din over de dødes knokler er en mørk feministisk komedie, en eksistensiell fabel, en hyllest til poeten William Blake og et mordmysterium. Leservurderinger (2) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering.

RELATERTE BØKER