Død manns fotspor

Død manns fotspor - Peter James | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter James
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
Død manns fotspor.pdf
ISBN
9131403187888

BESKRIVELSE

En finurlig sammenflettet thriller som engasjerer leseren fra første side - og overrasker til siste slutt. Under de tragiske hendelsene om morgenen den 11. september 2001, får Ronnie Wilson, en mislykket forretningsmann fra Brighton, sitt livs sjanse til å kvitte seg med gjelden og starte på nytt. Seks år senere blir levningene av en kvinne funnet i Brighton. Funnet fører politimannen Roy Grace ut på en verdensomspennende etterforskning. «En skikkelig pageturner» The Daily Express

september 2001, får Ronnie Wilson, en mislykket forretningsmann fra Brighton, sitt livs sjanse til å kvitte seg med gjelden og starte på nytt. Om Død manns fotspor. En finurlig sammenflettet thriller som engasjerer leseren fra første side - og overrasker til siste slutt.

Politiet valgte å bevæpne seg da de dro til Averøy, ... I lakselordenes fotspor: - 2020 er mulighetenes år for den som vil prøve laksefiske. Kjøp Ikke død nok fra Bokklubber Kelly Bishop er ung, vakker og rik.

RELATERTE BØKER