Å sørge

Å sørge - Kristiane M. Hansson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristiane M. Hansson
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Å sørge.pdf
ISBN
5349648145313

BESKRIVELSE

Å oppleve sorg er en smertefull, men naturlig del av det å være menneske. Ingen sorg er lik, men vi har mye til felles når vi sørger. Det å lytte til hverandres livsfortellinger om sorg og tap kan lindre og gi håp om at livet skal bli godt å leve igjen.Hva er sorg og hva gjør sorg med oss? Hva kan vi gjøre for å hjelpe oss selv og andre til å leve gode liv på tross av overveldende tap? Kristiane M. Hansson belyser sorg gjennom ulike temaer. Hun møter sørgende, hjelpere og fagpersoner og forteller nært og personlig om å leve med tap og hvordan man kan finne håp for veien videre.Med seg har hun noen av landets fremste eksperter på området som deler raust av sin fagkunnskap og personlige erfaringer: psykiater og professor Finn Skårderud, psykolog og professor Atle Dyregrov, pedagogisk-psykologisk rådgiver Eline Grelland Røkholt, leder i Oslo LEVE Monica Smith, psykolog Cecilie Benneche, sorgterapeut Trine Giving Kalstad og allmennlege og professor Edvin Schei. Med denne boken blir det lettere å hjelpe seg selv og andre som opplever sorg.«Sorg er så mangt, denne bokas beskrivelser er gode - anbefales!»Tove Gundersen, generalsekretær for Rådet for psykisk helse

Ingen sorg er lik, men vi har mye til felles når vi sørger. Kristiane M.

Sykehus er forskjellige, de små lokalsykehusene har ikke like mange spesialister som de større sykehusene. Dersom det er nødvendig, skal arbeidsgiver sørge for tiltak som er egnet til å forebygge gjengjeldelse. 0: Tilføyd ved lov 21 juni 2019 nr.

RELATERTE BØKER