Verdens verste venn

Verdens verste venn - Marius Horn Molaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Horn Molaug
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Verdens verste venn.pdf
ISBN
1322819697418

BESKRIVELSE

Alt er lov i krig, kjærlighet og når noen stjeler bestekompisen din. Her i billigbokutgave. Kent og Ruben har vært bestevenner i en EVIGHET. Og sånn skal det alltid være, tenker Ruben. Men hva gjør han når han får konkurranse fra den nye gutten i klassen, som visstnok er SÅ morsom, i følge Kent? Han lager en plan! En genial en, som involverer et balltre, en slosskjempe og et forsvinningsnummer! Det MÅ jo gå bra! Eller?

Kent og Ruben har vært bestevenner i en EVIGHET. Og sånn skal det alltid være, tenker Ruben. Prisvinner og barnefavoritt i billigutgaveDen første boka i den elleville og populære Verdens verste-serien med Kent og Ruben i hovedrollene vant gull i Årets vakreste bøker og ble kåret til årets beste bok blant lesende barn både i Stavanger og Randaberg.

Serien har fått en fast fanskare som får spille inn på både tittel, ... Alt er lov i krig, kjærlighet og når noen stjeler bestekompisen dinEn ny, ellevill bok i den populære Verdens verste-serien. Kent og Ruben har vært bestevenner i en EVIGHET.

RELATERTE BØKER