Operasjon Tordensky

Operasjon Tordensky - Jørn Lier Horst | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Operasjon Tordensky.pdf
ISBN
5350653918262

BESKRIVELSE

Hvem står bak de mildt sagt merkelige tyveriene i Elvestad?Ingen ser noen sammenheng mellom de merkelige hendelsene i Elvestad den sommeren. Baker Monsen blir frastjålet hele lageret sitt av gjær, på stranden forsvinner tønnene til den nye badebrygga, og i parken har noen forsynt seg med alle enebærbuskene. Listen over stjålne gjenstander blir lengre og lengre - og mer og mer uforståelig. Tiril og Oliver famler i blinde, og ganske uventet er det til slutt sporhunden Åtto som leder dem mot løsningen."Den nye krimserien for barn fenger fra første mysterium"Kjersti Bache, Østlands-Posten

Baker Monsen blir frastjålet ... Den franske skuespilleren ble født i Paris i 1941. Hun spilte mange mindre roller på 50-tallet, og i 1958 vant hun Miss France.

James Bond må kjempe på havets bunn for å stoppe en skruppelløs forbryter som truer med å sprenge flere store byer i luften med stjålne atomvåpen. I et høyt spill, ... En lurifaks er på ferde i Elvestad - en som driver med skøyerstreker; rampete triks og gøyale påfunn.

RELATERTE BØKER