Også det uforsonlige finnes

Også det uforsonlige finnes - Anne Helene Guddal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helene Guddal
DIMENSJON
11,75 MB
FILNAVN
Også det uforsonlige finnes.pdf
ISBN
2374327507665

BESKRIVELSE

Også det uforsonlige finnes rommer både korte vers, lengre dikt, aforismer og essayistiske innslag. Diktene sirkler inn erfaringer av ensomhet og sorg, utsatthet og overskridelse, sammenbrudd og uvirkelighet, men også gleden over vennskap, samhørighet, og det kreative språkets muligheter. Diktene åpner seg mot politiske og etiske refleksjoner, mot det som faller utenfor kulturen, og det som ikke kan forsones.Nominert til Tarjei Vesaas' debutantpris 2014!«Knyttneveklok og mangefasettert diktbok som treffer både i magen og hodet. Antakeligvis årets beste diktdebut.» Cathrine Strøm, Klassekampen - Årets beste bøker 2014«En vanvittig sterk debut, og en bok som i seg selv viser hvorfor vi skal fortsette å lese og skrive poesi.» Sandra Lillebø, Klassekampen - Årets beste bøker 2014

Skriver også syns framfor synes. Dette fordi jeg aldri ville si synes eller finnes når jeg snakker (snakker ganske tilnærmet bokmål), og jeg syns det høres litt gammeldags og i overkant "pent" ut, uten at det vel egentlig er noen bevisst vurdering som ligger bak. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.no stedet.

Diktene åpner seg mot politiske og etiske refleksjoner, mot det som faller utenfor kulturen, og det ... BESKRIVELSE "Også det uforsonlige finnes" rommer både korte vers, lengre dikt, aforismer og essayistiske innslag. Diktene sirkler inn erfaringer av ensomhet og sorg, utsatthet og overskridelse, sammenbrudd og uvirkelighet, men også gleden over vennskap, samhørighet, og det kreative språkets muligheter. Det ligger helt fremst i munnen, kant - i - kant med tennene" "På isolatet slår tida som hjerteslag i veggene, Pumper blodet til ingen nytte, Lyden av et helikopter kommer nærmere, Jeg siger ned på madrassen." Flere eksempler på dikt som gir mening for meg: "Også det uforsonlige finnes i alt det som ikke kan annet Arven etter Sataniske vers pdf download (Ann-Magrit Austenå) Audrey ut av mørket bok .pdf Sophie Kinsella.

RELATERTE BØKER