Natur 1; barn opplever naturen

Natur 1; barn opplever naturen - Hjørdis H. K. Bakke | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hjørdis H. K. Bakke
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Natur 1; barn opplever naturen.pdf
ISBN
3360214639225

BESKRIVELSE

Natur 1. Barn opplever naturen gir en grunnleggende fagkunnskap innen biologi, økologi og evolusjon og har blant annet en innføring i begrepene biologisk mangfold og bærekraftig utvikling. Boka inneholder beskrivelser og bilder av mange vanlige planter og dyr i norsk natur. Den har i tillegg forslag til turer og aktiviteter som kan gjennomføres i barnehagenes nærområde. Det er tur- og aktivitetsforslag for alle årstider, både inne og ute.Boka dekker deler av naturfaget i barnehagelærerutdanningen og er knyttet til fagområdet Natur, miljø og teknikk i rammeplanen for barnehagen. Målgruppen for boka er barnehagelærerstudenter, barnehagelærere og andre som arbeider i barnehagen.Boka har nettressurser, www.naturhelsebevegelse.cappelendamm.no

E-bok, Bokmål. 119,-NÅ 104,-Kjøp på Ebok.no Vinter i Madrid C.J.

Gjennom arbeid med natur, miljø og teknologi skal barnehagen bidra til at barna. opplever og utforsker naturen og naturens mangfold Natur 1.

RELATERTE BØKER