Møte i rom sjø

Møte i rom sjø - Alistair MacLean | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alistair MacLean
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Møte i rom sjø.pdf
ISBN
8669228485057

BESKRIVELSE

Et luksusskip blir kapret på det karibiske hav. Skipet er et tidligere lasteskip, nå ombygget for å huse millionærer på cruice. Kaprerne har tydeligvis ikke bare til hensikt å rane de velbeslåtte passasjerene, men hva er de egentlig ute etter? I kampen skjer en rekke drap om bord og flere blir skadet. Den skadede Første Offiseren Johnny Carter starter opp jakten på kaprerbanden. Han oppdager snart et komlisert plot som involverer en stjålet atomkraftutløser, en korrupt Karibisk diktator og en forsendelse med gull. Kaprerne tar snart over skipet og Carter må finne ut av de siste detaljene i komplottet for å redde mansskapet og passasjerene.

Kaprerne har tydeligvis ikke bare til hensikt å rane de velbeslåtte passasjerene, men hva er de egentlig ute etter? FRP PÅ REKEFANGST Møte i rom sjø Tre stortingspolitikere fra Frp har sammen med ordføreren i Mandal vært med på rekefiske og hatt møte med Fiskerlaget Sør. - Vi har fått god dialog og synliggjort... Vår pris 149,-.

Men kaprerne er ikke bare interessert i å rane passasjerene. I kampe Møte i rom sjø Alistair Maclean (Pocket) Tips en venn 129 kr Antall .

RELATERTE BØKER