Khans skatt

Khans skatt - Clive Cussler, Dirk Cussler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler, Dirk Cussler
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Khans skatt.pdf
ISBN
6693895062759

BESKRIVELSE

Djengis Kahn er tidens største erobrer. På høyden av sin storhetstid kontrollerte han et rike som strakte seg fra Stillehavet til det Kaspiske hav. Hans erobringer er legendariske, hans grav ukjent. Til nå. Dirk Pitt blir nesten drept i det han redder et oljesøkingsteam fra en monsterbølge på den russiske Bajkalsjøen. Det er tilsynelatende et naturfenomen, men når teamet blir bortført og Pitts forskningsskip nesten senket, er det opplagt det er noe mer skremmende som foregår. Alle spor fører til Mongolia. En mystisk mogul gjennomfører lysskye avtaler for å skaffe olje til Kina, samtidig som han saboterer det internasjonale oljemarkedet. Mongoleren har en drøm om å gjenvinne sine forfedres tidligere erobringer. Og han kjenner til en mørk hemmelighet om Djengis Kahn som kanskje kan gi ham den rikdommen og makten som trengs for å oppfylle alle hans ønsker.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788204136565 Khans skatt Dirk Cussler, Clive Cussler (Heftet) Tips en venn 172 kr Antall . Kjøp.

Gjenstående tid: Sluttdato Startdato: Kjøp. Utropspris: 30,- NOK.

RELATERTE BØKER