Hva er film

Hva er film - Anne Gjelsvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Gjelsvik
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Hva er film.pdf
ISBN
2253436236566

BESKRIVELSE

Mange har et intenst og nært forhold til film. Levende bilder har formet vår forståelse av historien, av kjønnsroller, av samfunnet og av hvem vi selv er. På hvilken måte skjer dette? Og er mediets særpreg i ferd med å endres? «hva er FILM» er en rikholdig introduksjon til filmens verden. Dokumentarfilmen får plass, men det er spillefilmen som inntar hovedrollen i fortellingen. Her diskuterer og analyserer forfatteren blant annet hva som kjennetegner en god film, rikdommen av virkemidler, teknologiens rolle og hvordan film påvirker og oppleves, hele tiden tydeliggjort med gode eksempler fra filmens mangfoldige arkiv.

Hva En bok som skal belyse filmmediet, kan derfor handle om teknologi, estetikk, økonomi, historie eller sosiologi. Hvis det oppstår en konflikt, er det den som har delt bildene eller filmen som må bevise at et gyldig samtykke virkelig er gitt. Samtykket skal være frivillig, uttrykkelig (tydelig) og informert (hva skal bildene brukes til). I et økosystem er det en balanse mellom de levende organismene og de ikke-levende elementene.

Livet går opp og ned for de fleste av oss og det er normalt å være trist fra tid til annen. Motiv og tema: Hva slags konkret innhold (ledemotiver) er det som går igjen? Utled forslag til tema(er) ut ifra disse, drøft hva som er hovedtemaet. Se også på hva filmtittelen signaliserer.

RELATERTE BØKER