Håpet

Håpet - Mich Vraa | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mich Vraa
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Håpet.pdf
ISBN
3751140864147

BESKRIVELSE

Håpet er en velskrevet roman om slavetrafikken mellom Afrika og Dansk Vestindia som la grunnlaget for en ufattelig rikdom for dansk overklasse.Kaptein og skipsreder Anton Fredriksen har tjent en formue på å seile slaver fra Afrika til Vestindia på fregatten «Håpet». Nå har han gitt opp denne siden av sitt virke, men uforvarende blir han og hans 14 år gamle datter Maria dratt inn i en siste slavetransport med skipet i 1803. Tjue år senere kommer den idealistiske historiker og forfatter Mikkel Eide til Dansk Vestindia med det mål å fortelle sannheten om det brutale slaveriet, men hans idealer og oppfatninger settes på prøve, blant annet av de svarte selv.

Pastor Karl Lindstrøm: 97 76 00 02 «Håpet» er historie om ei ung jente som kjempar for å bestemme sin eigen skjebne, og bli ei sterk og uavhengig kvinne i ei tid der slikt slett ikkje var vanleg. Alle fire episodane av «Håpet ... Kjersti Rorgemoen er en tålmodig forfatter.

Viser alltid veien til alt det gode vi alle kan gi. Å reparere alle våre brukne vinger som hindrer oss i å fly.

RELATERTE BØKER