Gjengkrig 145

Gjengkrig 145 - Jens Lapidus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Lapidus
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Gjengkrig 145.pdf
ISBN
8094058915049

BESKRIVELSE

"Små suedikødder. Jeg sverger, jeg sverger på mammas grav - de skal straffes. Den ene kisen er halvbroren til Eddie Ljublic. En gal jævel. Helt syk, altså. Og det driter jeg i - jeg skal knuse de gutta. Men jeg kan ikke ta dem alene." Etter en hard natt på byen blir Jivan al-Askori voldtatt av broren til bestevenninnen sin. Dagen etter ringer hun sin bror, Mahmud. Han ber henne om å gå til politiet og anmelde forbrytelsen. Men Mahmud bestemmer seg også for å ta hevn på egen hånd. Det blir startskuddet for en blodig gjengkrig i søndre del av Stockholm, området med postnummer 145. En gjengkrig som kan bli en katastrofe for hele bydelen. Jens Lapidus har tatt steget inn i tegneserieverdenen. Gjengkrig 145 er en tegneserieroman laget i samarbeid med illustratøren Peter Bergting. En roman om underverdenens hensynsløse lover.

Gjengkrig 145 er en tegneserieroman laget i samarbeid med illustratøren Peter Bergting. Gjengkrig 145. Forfatter: Lapidus, Jens: Illustratør: Bergting, Peter: Utgitt: 2010: Velg og bestill.

En gjengkrig som kan bli en katastrofe for hele bydelen. Jens Lapidus har tatt steget inn i tegneserieverdenen.

RELATERTE BØKER