Funksjonell danseanatomi

Funksjonell danseanatomi - Tina Hessel | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tina Hessel
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Funksjonell danseanatomi.pdf
ISBN
1499051382658

BESKRIVELSE

Funksjonell danseanatomi gir nødvendig kunnskap om hvordan vi kan danse teknisk og anatomisk korrekt. Vi lærer hvordan muskler, skjelett og sener fungerer, hvilke muskler vi bruker når vi danser, og hvordan vi kan unngå skader ved å styrke de rette musklene. Denne 3. utgaven er oppdatert med ny tekst, nye tegninger og fotografier. Boka er skrevet for dansere, dansestudenter og pedagoger i alle dansestiler, men egner seg også for utøvere i kunstløp, turn, rytmisk sportsgymnastikk m.m.

Mer informasjon Ha inngående kunnskap om muskel - og skjelettsystemets oppbygging og funksjon med vekt på funksjonell bevegelses og muskelanalyse ; Kunne anvende kunnskapen innen funksjonell danseanatomi og bevegelsvitenskap i metodisk analyse av bevegelser og dansesekvenser. Funksjonell anatomi kurs . FUNKSJONELL KROPPSANALYSE FOR DANSEPEDAGOGER.

Karen Therese Sulheim ... Lektor i funksjonell danseanatomi ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) og har lang og solid erfaring innen faget. Hun var tidligere fysioterapaut ved bl.a.

RELATERTE BØKER