Forsvaret

Forsvaret - Harald Høiback | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Høiback
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Forsvaret.pdf
ISBN
9605996469449

BESKRIVELSE

Basert på mer enn 25 års erfaring fra Forsvaret kaster Harald Høiback et kritisk blikk på organisasjonen han er en del av. Hva er bra? Hva er mindre bra? Og hva er helt håpløst? Da Stortinget vedtok å inkludere jentene i den allmenne verneplikt, konkluderte forsvarsministeren med at Forsvaret nå kunne velge de beste fra begge kjønn. Men er det egentlig de beste Forsvaret trenger? Bør ikke disse settes i mer produktivt arbeid enn det Forsvaret kan tilby? For å vite hvem som passer i Forsvaret, må vi minne hverandre på hva Forsvaret egentlig er til for, skriver han.Forfatteren drøfter videre hvorfor Forsvarets ledere ikke er bedre enn de er, gitt at de sannsynligvis har Norges beste lederutdanning. Hva skjer på veien fra de rekrutteres som flinke og fremadstormende, til de går av med pensjon?Det hevdes også at Forsvarets kompetanse aldri har vært høyere enn den er nå. 15 år i Afghanistan har gitt mange i Forsvaret praktisk kamperfaring som ingen nordmenn har hatt siden 1945. Men samtidig har Forsvaret og Forsvarsdepartementet mistet evnen til å tenke strategisk, hevder forfatteren. Hvordan havnet vi der?

Som ansatt hos oss blir du en del av et kompetent fagmiljø med ulike yrkesgrupper som jobber sammen hver dag for å forsvare landet vårt. 11:33 Marit Malm Frafjord gjør comeback på landslaget 11:32 - Dette er ikke bra for Forsvaret 11:31 LO med lovforslag som nekter bedrifter å røre ansattes feriepenger 11:27 Seychellene forbyr cruiseskip i to år 11:00 Ulvejakta skal behandles i Høyesterett 11:00 Michael Jordan-dokumentaren satte seerrekord 10:58 Mann omkom i trafikkulykke i Østfold 10:35 Derfor mener arkeologene at ... Forsvaret er ikke hensiktsmessig organisert i forhold til de oppgavene det er forutsatt å skulle løse, verken de nasjonale eller de internasjonale. Selv om Forsvaret av i dag ble tilført mer ressurser, ville det likevel ikke være i stand til å løse sine oppgaver på en hensiktsmessig måte. Norsk Tjenestemannslag Forsvaret (NTL/F) (1) Parat (1) Personellforbundet (PEFO) (1) Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening (1) Internasjonal org/enhet/etat.

MERK! Dersom du huker av for to eller flere Avtaleparter får du kun treff på dokumenter som er registrert med ALLE du huker av for. Forsvaret Oslo, Sivilforsvaret, Garnisoner, Heimevern, Heimevernet, Sivilforsvar, Orlogsstasjoner, Sjøforsvaret, Sjøforsvar, Militæret, Marinen, Bataljoner 74k Followers, 8 Following, 287 Posts - See Instagram photos and videos from Forsvaret (@forsvaret) forsvaret.no; Alle emner; Alle studieplaner; Utdanning ved Forsvarets høgskole. Studieplaner for 2018.

RELATERTE BØKER