Den krevende barndommen

Den krevende barndommen - Ivar Frønes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Frønes
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Den krevende barndommen.pdf
ISBN
9276643376699

BESKRIVELSE

Den krevende barndommen beskriver de problemene barn og ungdom møter når de vokser opp i dagens kunnskaps- og kompetansesamfunn. Denne samfunnsformen byr også på nye utfordringer innen politikken for pedagogikk og barnevern, og for å kunne takle disse må vi kjenne og forstå samfunnsutviklingen.Den krevende barndommen er delt i tre hoveddeler som henger tett sammen, men som gir ulike perspektiver på barndom og oppvekst:Del 1 tegner et bilde av grunnleggende trekk ved barndom og sosialisering i kompetansesamfunnet,Del 2 beskriver barndommens sentrale arenaer,Del 3 legger vekt på strategier i politikk og tiltak for barn.Boka avsluttes med en diskusjon om hva som menes med kunnskapsbasert politikk og tiltak, og hvordan kunnskapsbaserte strategier kan utvikles. Boka er rettet mot studenter ved universiteter og høyskoler, men den vil også være nyttig for lærere, førskolelærere, fritidspedagoger og ansatte i kultur- og sosialsektoren som ønsker å forstå barns verden og den samfunnsutviklingen som preger den moderne barndommen.Den krevende barndommen er en revidert og oppdatert utgave av Moderne barndom (3.utg.), og erstatter således denne.

Ingen annonser Kjøp Selg. Barndommen og ... Av Berit Bae: Dr.philos.

Mor opplever han også klengete og krevende. Arne Roland (53) mener at opplevelser i barndommen har gjort han bedre rustet til å håndtere kriser i næringslivet. Møt siviløkonomen fra Bjelland som har reddet en rekke bedrifter fra konkurs. Den digitale krevende barndom skaper nye skiller, mellom de som integreres og trekkes med i utviklingsprosessen, og de som ekskluderes.

RELATERTE BØKER