To turister i Frankrike

To turister i Frankrike - Odd Børretzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Børretzen
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
To turister i Frankrike.pdf
ISBN
1610141014656

BESKRIVELSE

Dette er den siste boken Odd Børretzen jobbet på frem til han gikk bort.Han ville lage denne reiseboken om Frankrike, og ba Bjørn L G Braathen om å fullføre boken. Alle bildene er fotografert og tilpasset Odd Børretzen.s tekster. Du vil høre Odd Børretzens "stemme" når du leser i boken. Tønsbergs Blad skriver om boken: "Like tydelig som Børretzens stemme er Braathens blikk på fransk hverdag - fra bilder av mat til mennesker og fortau, til hunder og bakgårder og butikkvinduer"Bjørn L G Braathen var på God Morgen Norge på TV2 med den forrige samarbeidsbok ( En Nordmann i London), boken fikk teningkast 5 i VG.

Alle bildene er fotografert og tilpasset Odd Børretzen.s tekster. To turister i Frankrike" er en annerledes reisebok slik bare Odd Børretzen kan skrive. Måten han skildrer sine franske opplevelser er interessante, finurlige og morsomme. Kjøp To turister i Frankrike fra Bokklubber Boken omhandler Odd Børretzens kjærlighet til Frankrike.

I gjennomsnitt bruker hver turist i Frankrike 645,80 dollar, eller vel 3800 ... Kjøp 'To turister i Frankrike, Odd Børretzens siste bok' av Odd Børretzen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788293321033 Nice er en av de største turistdestinasjonene i Frankrike.

RELATERTE BØKER