To turister i Frankrike

To turister i Frankrike - Odd Børretzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Børretzen
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
To turister i Frankrike.pdf
ISBN
9734510961513

BESKRIVELSE

Dette er den siste boken Odd Børretzen jobbet på frem til han gikk bort.Han ville lage denne reiseboken om Frankrike, og ba Bjørn L G Braathen om å fullføre boken. Alle bildene er fotografert og tilpasset Odd Børretzen.s tekster. Du vil høre Odd Børretzens "stemme" når du leser i boken. Tønsbergs Blad skriver om boken: "Like tydelig som Børretzens stemme er Braathens blikk på fransk hverdag - fra bilder av mat til mennesker og fortau, til hunder og bakgårder og butikkvinduer"Bjørn L G Braathen var på God Morgen Norge på TV2 med den forrige samarbeidsbok ( En Nordmann i London), boken fikk teningkast 5 i VG.

5 millioner, mens trafikken på innenlandsmarkedet passerte vel 12 ... Kjøp To turister i Frankrike fra Bokklubber Boken omhandler Odd Børretzens kjærlighet til Frankrike. Odd var av en klar oppfatning at man var turist til man snakket landets språk som en innfødt.

Euromonitor har nylig presentert sin ... Frankrike er ifølge Verdens turismeorganisasjons (UNWTO) ferske rapportlandet med aller flest turister i 2014. Landet har toppet listene de siste årene.

RELATERTE BØKER