Sov godt, lev bedre

Sov godt, lev bedre - Shawn Stevenson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shawn Stevenson
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Sov godt, lev bedre.pdf
ISBN
9489627965668

BESKRIVELSE

21 enkle råd for bedre søvn. God søvn gir god helse!Visste du at søvnkvaliteten og livskvaliteten din går hånd i hånd? At konsekvensene av søvnmangel kan gi sviktende immunsystem, diabetes og fedme? For ikke å snakke om manglende energi. Å investere i en god natts søvn er derfor noe av det lureste og mest verdifulle du kan gjøre for helsa di. Du kan lære deg å sove bedre, Shawn Stevenson forteller deg hvordan.Her får 21 effektive råd for hvordan du kan endre søvnmønsteret ditt. Du får vite hvordan du kan gjøre omgivelsene mer sovevennlige, hvordan du kan få kroppen mottakelig for søvn, og hva du kan gjøre for å roe ned tankene slik at du får en fredelig natt. I tillegg inneholder boken en 14-dagersplan og en søvndagbok.

e-bok, 2018. Leveres direkte via nedlastning.

Derfor har du landet på det rette stedet, hvis du gjerne vil sove bedre og mer optimalt. På denne siden gjør vi mye ut av å guide og veilede i forhold til søvnoptimering, valg av seng, madrass, dyne osv. Kjøp Sov godt, lev bedre fra Bokklubber 21 gode råd for bedre søvn Søvnkvaliteten og livskvaliteten din går hånd i hånd.

RELATERTE BØKER