Sjømann og cowboy

Sjømann og cowboy - Finn Ziem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Ziem
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Sjømann og cowboy.pdf
ISBN
4658345848605

BESKRIVELSE

Dette er historien om en eventyrlysten ung mann som ikke nøyde seg med å lese om andre eventyreres bragder.Seksten år gammel dro han til sjøs, og i løpet av de neste fjorten årene skulle han komme til å få oppleve mer enn folk flest kan drømme om.I Argentina jobbet han en tid som cowboy før han dro til Brasil og kjøpte hest. På egenhånd red han så på måfå innover i landet med teppe.rullen og hengekøyen hengende over sadelen, og med revolveren løst stukket ned bak beltet. Siden reiste han med elvebåt til det indre av Amasonas hvor det ble jaktturer i jungelen og fangst av både piranhas og alligatorer i elvene.Fra San Fransisco la han ut på en 20.000 km lang MC-tur langs «the Pan-American-highway», som femten land og elleve uker senere skulle ende i Santos, Brasil.Siden kjøpte han seilbåt i England og la i veg, alene og uten foregående seilererfaring, over havet til Karibia og USA, hvorfra han også returnerte til Norge ett år senere, fremdeles om bord i sin lille båt. Underveis manglet det ikke på dramatikk, hverken i form av storm i Biscaya, nærkontakt med kjempehval eller pirater i Karibia.Uten en krone i lommen havnet Finn flere ganger på bommen i diverse havnebyer rundt om i verden. Som uteseiler mønstret han ut fra Syd-Amerika, men aldri kuttet han kontakten med Norge eller familien.Bli med på en spennende reise. Se bildene og les boka om uteseilerens eventyrlige opplevelser. God fornøyelse.

november 1916 i Glen Ellen i Sonoma County i California) var en amerikansk forfatter. Var i ungdommen innom flere yrker, bl.a.

Seksten år gammel dro han til ... Når det blir servert øl eller linjeakevitt ved siden av - hva mer kan en sjømann ønske seg. Ved siden av saltkjøtt, kommer kokt torsk med lever og rogn som en god nummer to.

RELATERTE BØKER