Lettkledd; velkledd med lite miljøbelastning

Lettkledd; velkledd med lite miljøbelastning - Ingun Grimstad Klepp, Tone Skårdal Tobiasson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingun Grimstad Klepp, Tone Skårdal Tobiasson
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Lettkledd; velkledd med lite miljøbelastning.pdf
ISBN
8339496056430

BESKRIVELSE

Lettkledd er en bok om klær og miljø. Den handler om hvordan vi både kan forstå debatter rundt klær, miljø og klima bedre og alltid selv kan ha gode klær tilgjengelig, uten å belaste kloden unødvendig. Den er skrevet for unge og gamle, menn og kvinner med ulike klesvaner og livsstil, men med det til felles at de ønsker å ha klær som passer sine og planetens liv. Det viktigste vi alle kan gjøre for å redusere miljøbelastningene, er å kjøpe færre nye klær. Da må de klærne vi kjøper være i bedre kvalitet. Men hva er det? Kvalitet har både med klærne å gjøre, deres tekniske egenskaper og hvordan vi tenker om og bruker dem. Hva som passer og hva det passer til. Lettkledd er bok to i en triologi som til sammen vil gi kunnskap om klær og miljø samtidig som de inspirerer til bærekraftig klesforbruk.

belastning, som del to av en trilogi som skal gi økt kunnskap om klær og miljø, og samtidig inspirere til et bærekraftig klesforbruk. Den er oppfølgeren til boken Lettstelt - rene klær med lite arbeid og miljøbelastning som kom ut i fjor høst.

Forfatter: Tobiasson, Tone Skårdal . Klepp, Ingun ...

RELATERTE BØKER