Jesussoldaten; gutten som skulle vinne landet for Gud

Jesussoldaten; gutten som skulle vinne landet for Gud - Tonje Egedius, Anders Torp | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonje Egedius, Anders Torp
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Jesussoldaten; gutten som skulle vinne landet for Gud.pdf
ISBN
9140876791316

BESKRIVELSE

Pastorsønnen Anders Torp vokste opp i en pinsekarismatisk menighet som kjempet mot abort og homofili. Barna var en del av deres åndelige krigføring. Som tenåring ble Anders drillet i å overleve endetiden. For å bli kvitt sine synder ble han utsatt for eksorsisme.Hvordan går en lyslugget gutt som opplevde sin første demonutdrivelse som skremmende, til selv å drive demoner ut av andre? Hva skjer i hodet til en ung mann, som til tross for perioder med tvil og lengsel etter et «normalt» liv, blir mer og mer radikal i troen? Dette er en historie om å leve for Gud og underveis miste seg selv. En historie om hva som skal til for å bryte med alt man har trodd på.Ikke minst er det en historie om Norge, som på kort tid er blitt et multireligiøst samfunn. Har vi den viljen og kunnskapen som trengs for å se barn som ikke har det bra i religiøse miljøer?

Kjøp boken Jesussoldaten; gutten som skulle vinne landet for Gud av Tonje Egedius, Anders Torp (ISBN 9788202542566) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Jesussoldaten - gutten som skulle vinne landet for Gud (BOK) Tonje Egedius, Anders Torp. Del 322 00 Veil.

RELATERTE BØKER