Jellyvamps

Jellyvamps - Ida Eva Neverdahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Eva Neverdahl
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Jellyvamps.pdf
ISBN
4914958522903

BESKRIVELSE

Jellyvamp er Idas Instagram personlighet. Den fargerike tøffe skikkelsen med lilla hår har ben i nesen og samler på furbies. Endelig er Instragram-suksessen Jellyvamps samlet mellom to permer. Her finner du materiale som ikke tidligere har vært publisert - til glede for fans av Ida og Jellyvamps, og til nye lesere.

Vi ligner litt på hverandre, hvis man ser bort ifra at jeg er av kjøtt og blod, mens hun er en tegneseriefigur. Over 70 000 mennesker kjenner og følger Jellyvamps på Instagram, men bare et fåtall kjenner meg. Skikkelsen Jellyvamps, eller Jelly Vampire, har lilla hår og er merkelig og sprelsk.

Gjennom henne og andre karakterer dukker det opp alt fra morderiske oppfordringer skrevet på Lovehearts til ånden i flasken i kebabskikkelse. Enhjørninger er gjengangere. Jellyvamp er Idas Instagram personlighet.

RELATERTE BØKER