Et møte

Et møte - Milan Kundera | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Et møte.pdf
ISBN
7904411029916

BESKRIVELSE

Milan Kunderas siste essaysamling er et lidenskapelig forsvar for kunsten, i en tid som ikke lenger setter pris på verken kunst eller skjønnhet. Med den samme blanding av følelser og ideer som kjennetegner hans bestselgende romaner, møter forfatteren kunstuttrykk som hjelper oss å forstå hva det innebærer å være menneske. I Et møte kombineres på en elegant, vittig og original måte mange av de temaene som er typiske for Kundera, med personlige refleksjoner og historier. For første gang foreligger Milan Kunderas samlede romaner, essays og noveller på norsk, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.«Jeg kan ikke se for meg at noen kan lese denne boken uten å bli utfordret og opplyst, underholdt, forbløffet og opphisset, og til slutt begeistret.» John Simon, The New York Times Book Review

Det tar litt tid før opptaket er ferdig opplastet. Et annet viktig aspekt i møtet og samtalene med foreldrene var å gi dem følelsen av å bli sett, for eksempel ved å vise at de brydde seg om barnet deres og det som var spesielt for deres barn. Informantene beskrev det som sentralt å se og møte foreldrene der de var i prosessen ettersom foreldre er forskjellige med ulike behov som endrer seg i løpet av perioden på sykehus. Et folkevalgt organ kan vedta å lukke et møte når hensynet til personvern krever det.

Bakgrunnsalternativene vises til høyre. Velg Uskarpfor å gjøre bakgrunnen uskarp.

RELATERTE BØKER