Den følsomme hjernen

Den følsomme hjernen - Susan Hart | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Hart
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Den følsomme hjernen.pdf
ISBN
3236086944439

BESKRIVELSE

Hjernens utvikling er avhengig av nære relasjoner. Susan Hart kobler hjerneforskning med utviklingspsykologi, og viser hvordan det menneskelige sentralnervesystemet er i stand til å utvikle vår evne til empati, mentalisering og refleksjon.Allerede fra unnfangelsen foregår et dynamisk samspill mellom våre genetiske og medfødte forutsetninger og det miljøet vi er en del av. Barn er fra fødselen disponert til å etablere tilknytning og inngå i samspill med sine foreldre ? en stimulering som modner hjernen følelsesmessig. Den følsomme hjernen er en lett tilgjengelig introduksjon til hvordan vår hjerne utvikler seg gjennom tilknytning og tilhørighetsbånd. Boken beskriver de delene av hjernen som er viktige for vår mulighet til mellommenneskelige relasjoner, for personlighetsutvikling og for våre følelser.

2:36. Hvordan du får mere selvværd ... Læs mere om Den følsomme hjerne her.

Boken beskriver de delene av hjernen som er viktige for vår mulighet til mellommenneskelige relasjoner, for personlighetsutvikling og for våre følelser. Den følsomme hjerne er en lettilgængelig introduktion til, hvordan vores hjerne udvikler sig igennem tilknytning og samhørighedsbånd. Bogen introducerer de dele af hjernen, som er vigtige for vores mulighed for at gå i samspil med hinanden, for personlighedsudvikling og for vores følelsesmæssige liv. Den tenkende hjernen Maskinist (Det limbiske system) Følelseshjernen Fyrbøter Lillehjernen, øvre del av ryggmargen Den autonome, selvstyrte hjernen!!!For!at!hjernen!vår!skal!fungeresom!en!helhet,!er!det!viktig!at!de3deleneav!hjernen!er!tilstrekkelig! Hjernen (cerebrum) og ryggmargen (medulla spinalis) utgjør til sammen sentralnervesystemet.

RELATERTE BØKER