Yoga helt enkelt!

Yoga helt enkelt! - Bente Helene Schei | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Helene Schei
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Yoga helt enkelt!.pdf
ISBN
4433600654726

BESKRIVELSE

I Yoga helt enkelt! fokuser yogalærer Bente Helene Schei på det klassiske og enkle i yogaen og gir deg de beste konkrete øvelsene og programmene du kan følge hjemme. Boken inkluderer øvelser for hele kroppen med programmer fra 10 til 90 minutter. I tillegg til de generelle programmene, får du egne programmer med øvelser som hjelper mot plager med mage og tarm, nakke og rygg, balanse og konsentrasjon. Med enkle trinn-for-trinn-beskrivelser av stillingene, handler det om å gjøre yoga tilgjengelige for alle. Stillingene er tydelig beskrevet og illustrert med bilder av forfatteren som gjør det lett å gjennomføre på egenhånd. I tillegg til å beskrive hvordan stillingene utføres, forklarer forfatteren hva du skal være oppmerksom på, hva du skal passe på og hva som er virkningen av stillingene. Med denne informajonen, gir øvelsene ekstra mening for alle yogiene der ute.Bente Helene Schei er yogalærer og daglig leder av Senter for klassisk yoga og har undervist i yoga i mange år. Hun har utdannelse fra Yogalærerskolen og engasjerer seg aktivt i faget yogaens stilling i Norge. Bente har selv erfart yogaens positive virkninger gjennom 17 år med regelmessig yogapraksis og meditasjon. Hun er medlem av Norsk Yogalærerforbund. Som bakgrunn har Bente Juridikum fra Universitetet i Oslo med etterutdannelse innen ledelse fra BI.De vakre fotografiene er tatt av fotograf Nicki Twang.Gå til soundcloud.com/yogaheltenkelt for å lytte til enkle avspenninger med Bente Helene Schei.

På disse sidene ... I Yoga helt enkelt! får du en grunnleggende innføring i yoga, med øvelser for hele kroppen. Her er en smakebit, med tre enkle yogaøvelser som alle kan klare, og som gir god uttelling for kropp og sinn.

Bente holdt en yoga time for de oppmøtte og jeg viste bilder på en storskjerm. I Yoga helt enkelt! fokuser yogalærer Bente Helene Schei på det klassiske og enkle i yogaen og gir deg de beste konkrete øvelsene og programmene du kan følge hjemme. Boken inkluderer øvelser for hele kroppen med programmer fra 10 til 90 minutter. Yoga helt enkelt! Øvelser og programmer for hele kroppen av Bente Helene Schei fikk stor oppmerksomhet under bokmessen i London tidligere i år.

RELATERTE BØKER