Vinter og jul med Kjell Aukrust

Vinter og jul med Kjell Aukrust - Kjell Aukrust | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Aukrust
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Vinter og jul med Kjell Aukrust.pdf
ISBN
7894544892068

BESKRIVELSE

Vinter og jul med Kjell Aukrust er en samling av de tre lydbøkene Ludvigs jul, Gurin med reverompa og Je og'n Solan.Ludvigs jul er en samling varme og humoristiske fortellinger fra Kjell Aukrusts forfatterskap. Gurin med reverompa handler først og fremst om fjøsnissen Gurin og revehalen som vokste ut av bukselinninga hans fordi han rappa tel seg vel mye julebakst. Je og'n Solan er Kjell Aukrusts første bok om Solan Gundersen - fuglen som basket seg inn på det norske bokmarkedet med korte vingestubber, strikkeslips, filttøfler

Gurin med reverompa handler først og fremst om fjøsnissen Gurin og revehalen som voks... Kjell Aukrust (1920 2002) vil bli stående som en av våre fremste og mest populære kunstnere og Ludvigs jul er en feiring av norsk jul som bare han kunne gi oss, en raus og humoristisk presang fra hans eventyrlige og fantastiske verden. "Ludvigs jul er en feiring av norsk jul som bare Aukrust kunne gi oss." Vinter og jul med Kjell Aukrust er en samling av de tre lydbøkene Ludvigs jul, Gurin med reverompa og Je og'n Solan.

Kjell Aukrust var en av landets mest folkekjære fortellere og humorister med et allsidig forfatterskap, illustrert med egne tegninger. Kjøp Vinter og Jul med Kjell Aukrust fra Norske serier Vinter og jul med Kjell Aukrust er en samling av de tre lydbøkene Ludvigs jul, Gurin med reverompa og Je og'n Solan. Ludvigs jul er en samling varme og humoristiske fortellinger fra Kjell Aukrusts forfatterskap. Vinter og jul med Kjell Aukrust er en samling av de tre lydbøkene Ludvigs jul, Gurin med reverompa og Je og'n Solan.

RELATERTE BØKER