Tolkien; en biografi

Tolkien; en biografi - Michael White | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael White
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Tolkien; en biografi.pdf
ISBN
7262424370292

BESKRIVELSE

"En av årets sterkeste biografier. (...) presis, troverdig og informativ"Poeten.noDet er få forfattere som kan vise til samme popularitet og varige tiltrekningskraft som John Ronald Reuel Tolkien. Det er solgt mer enn 160 millioner eksemplarer av de berømte romanene hans, og de er langt på vei ansvarlige for å ha skapt hele den nye sjangeren "fantasy"-litteratur.I denne biografien forklarer Michael White hvorfor Tolkiens innflytelse og betydning har fortsatt å øke også etter forfatterens død i 1973. Denne biografien er like rik på fakta som den er underholdende. Gå ikke glipp av den fascinerende beretningen om hvordan mannen som skapte Hobbiten, ble en av gigantene i moderne litteratur.

J.R.R. Tolkien kaldes fantasy-litteraturens fader, og selvom han ikke var den første, der skrev fantasy-litteratur, var han den, der gjorde genren populær. John Ronald Reuel Tolkien [dʒɒn ˈɹɒnld ɹuːl ˈtɒlkiːn], CBE (* 3.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken Tolkien; en biografi av Michael White (ISBN 9788249603060) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER