Solvolds smak

Solvolds smak - Odd Ivar Solvold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Ivar Solvold
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Solvolds smak.pdf
ISBN
1597817227823

BESKRIVELSE

Odd Ivar Solvold er tre ganger Norgesmester, årets fiskekokk, årets kjøkkensjef, bronse i Bocuse d'Or og fast spiss på det Norske Kokkelandslaget. Hadde han hatt restaurant i Oslo, ville stalltipset vært Michelin-stjerne innen kort tid. Gjennom denne boken kan du bli gourmet på eget kjøkken. Solvold er befriende fri for snobberi og matarroganse - her er det «less is more» som gjelder. Utgangspunktet er kompromissløs respekt for gode råvarer. Boken bobler over av velsmakende mat for alle anledninger: kos, tapas, gryter, middager når du skal imponere, pasta, pølser og noe søtt til slutt. Komplett med anbefalt drikke.

Så langt går den utenpå det meste av nye kokebøker vi har sett. Nydelige, enkle retter i fin innpakning. Ønsker du å laste ned en Solvolds smak-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Solvolds smak og andre bøker av forfatteren Odd Ivar Solvold. Trikset med å guffe på i begynnelsen har jeg lærte av Odd Ivar Solvold, som i sin bok Solvolds smak forklarer at vingene på denne måten får den gode røyksmaken..

I denne kokeboken finner du oppskrifter på blant annet burgere, tapas, pastaretter, skrytemiddager, typisk norsk mat og desserter. Boken er ment å være.. "Solvolds smak" må være årets kokebok.

RELATERTE BØKER