Solen går aldri ned over Mary Kay

Solen går aldri ned over Mary Kay - Marit Harlaug Endresen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Harlaug Endresen
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Solen går aldri ned over Mary Kay.pdf
ISBN
6066914886535

BESKRIVELSE

Folk ser rart på meg når jeg bestiller champagne på morgenflyet til Frankfurt. I dag feirer jeg min 66-årsdag og starten på en reise som i første omgang går til tretten land i Asia og skal vare over et halvt år. I håndbagasjen har jeg et ark med adressene til hovedkontorene til Mary Kay Inc. Jeg aner ikke hvordan jeg skal finne frem eller hvordan jeg vil bli mottatt. Og hva skal jeg gjøre uker og måneder alene i for eksempel India, Kina og Malaysia? Jeg bryr meg ikke om blikkene rundt meg, for jeg har mot til å gjøre ting på min egen måte. Senere skal jeg til Nord- og Sør-Amerika, og Ukraina, det 24. og siste landet i boken. Bli med meg på reisen og føl den varme velkomsten blant Mary Kay-kolleger fra Alaska i vest til Sør-Korea i øst. Les også om saueshow, kråkeboller og sykling blant bjørn, mimretur til Macao, husjakt i Jakarta, toalettmuseum i New Delhi, vinter i Uruguay og perlevenner på Filippinene. Hva gjør jeg når jeg lander i feil by, eller hotellet ligger på feil side av grensen? I fire verdensdeler har jeg møtt sjenerøse og tapre mennesker og hørt deres historier. Jeg har sett hvordan Mary Kays forretningsmodell får kvinner til å løfte hverandre frem og skape en bedre fremtid for seg og sine familier. Dette er en annerledes reiseskildring med hjerte for kvinner. Marit Harlaug Endresen er født i Heidal 1945 og tok artium på norrønlinjen på Vinstra Landsgymnas 1965. Utferdstrangen var allerede da så sterk at hun reiste til Frankrike som au pair. Fra 1966 ble det hotell- og turistsekretærlinje med praksis i Tyskland og England, og senere Norges Markedshøyskole. Som diplommarkedsøkonom startet hun NeglAkademiet AS i 1989, i en bransje langt fra hennes interesser. Etter tre år fortalte leverandøren av negleprodukter, svenske Ann og Bo Wallblom, at de skulle representere Mary Kay Inc. i Norden. Dette kunne innebære muligheter for forfatteren også, som tente på Mary Kays forretningsfilosofi.

Når Solen Den Går Ned - Duration: 4:24. ... Nu solen går ned.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Solen går aldri ned over Mary Kay - En reise blant kvinner - ISBN 978-82-300-1730-2: Marit Harlaug Endresen : I salg fra primo des.

RELATERTE BØKER