Portugisisk-norsk, norsk-portugisisk praktisk ordbok

Portugisisk-norsk, norsk-portugisisk praktisk ordbok - José Aurélio Rodrigues | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
José Aurélio Rodrigues
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Portugisisk-norsk, norsk-portugisisk praktisk ordbok.pdf
ISBN
1948466262298

BESKRIVELSE

Portugisisk-norsk/norsk-portugisisk praktisk ordbok (ca. 56 000 oppslagsord og ca. 245 000 oversettelser) er laget med tanke på de brukere som er interessert i språkene portugisisk og norsk på et akademisk nivå. Boken vil derfor være et nyttig arbeidsredskap med hensyn til læring av begge disse språkene. Det er også en ordbok som er praktisk å ta med på feriereiser eller bruke i jobbsammenheng. En har tatt med ord og uttrykk brukt i Portugal, Brasil og Afrika. Boken har med fagteknisk og vitenskapelig ordforråd, samt slangord, lokale utrykk og folkelig og familiært ordforråd. En finner også stedsnavn, initialord og forkortelser. Alle oppslagsord har med angivelse av hunkjønnsform. Når det gjelder portugisisk rettskriving, har en valgt å ta med de ulike variantene med utgangspunkt i de rettskrivningsregler som gjelder både i Portugal og Brasil.

José Aurélio Rodrigues Portugisisk-norsk, norsk-portugisisk praktisk ordbok . 539,-På lager.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Ordboken har et praktisk siktemål. Den er ikke bare ment for turister, men også for folk som bor og arbeider i Portugal eller i et annet land der portugisisk er i bruk.

RELATERTE BØKER