Mellommenneskelige forhold i sykepleie

Mellommenneskelige forhold i sykepleie - Joyce Travelbee | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joyce Travelbee
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Mellommenneskelige forhold i sykepleie.pdf
ISBN
2989074065194

BESKRIVELSE

Joyce Travelbees bok om mellommenneskelige forhold i sykepleie (Interpersonal aspects of nursing) utkom for første gang i 1966, og ble revidert i 1971. Hennes sykepleietenkning har hatt, og har fortsatt stor innflytelse innen norsk sykepleieutdanning. Travelbee er opptatt av sykepleiens natur og mål, menneskesyn, pasient-sykepleierforholdet, lidelse, håp og mening, kommunikasjon og metoder. Evnen til å bruke seg selv terapeutisk er, i følge Travelbee, et kjennetegn ved den profesjonelle sykepleieren. Denne boka er en viktig klassiker innenfor grunnlagstenkning i sykepleie. Den er derfor av stor betydning for utviklingen av faglig identitet hos sykepleiere og sykepleierstudenter.

Studier og egen erfaring viser at stigmatisering utfordrer pasient-sykepleie relasjonen. Lite litteratur adresserte konsekvenser av sykepleierens negative holdninger, men holdningene Mellommenneskelige forhold i sykepleie er en flott bok.

Skickas inom 3-6 vardagar Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning.

RELATERTE BØKER